Vi fortsetter med våre kundeseminarer og kurs i 2023!

/

Vi ønsker å dele vår kompetanse med kundene våre. Derfor fortsetter vi, sammen med EssenceMediacom, å arrangere flere seminarer og kurs i 2023. Påmelding til de ulike arrangementene skjer fortløpende, og som kunde av MediaPlus er du også hjertelig velkommen til fagseminarer i regi av EssenceMediacom og vice versa. 

Digital campus er allerede i gang. Modul 2 går av stabelen 15 mars. Digital campus er tilpasset dere som jobber med markedsføring på digital plattformer. Tema vi kommer innom er hvordan man jobber helhetlig med betalt (SEM) og organisk søk (SEO), sosiale medier med fokus på de tre største: Meta, Instagram og SnapChat. Det vil også bli en introduksjon av nykommeren TikTok. En cookieløs verden byr på flere utfordringer, blant annet innenfor målinger. Hvordan vi kan forberede oss på fremtiden allerede i dag? Digital campus foregår fysisk i våre lokaler i Kongens gate 6. 

28 mars er duket for digital fagfrokost med MediaPlus. Tema: programmatiske kjøp og muligheter knyttet til stillingsannonsering, effekter og læring. 

Vi fyller stadig på med nye seminarer -så følg med! 

Foreløpig ser Aktivitetshjulet 2023 slik ut: 

Skroll til toppen