Kjenner du EssenceMediacom?

Vårt morselskap Medioacom - Britt skjeppestad adm dir

EssenceMediacom er et av Norges største og anerkjente mediebyråer og fra 2023 en sammenslåing av de sterke byråkjedene MediaCom og Essence.  

«Vi er et byrå skreddersydd for å møte den nye kommunikasjonsvirkeligheten. Verden merkevarer kommuniserer i og skal være relevante i, er i rasende utvikling. Det er nye kanaler og sammenhenger, nye kundereiser, nye måter å handle på og muligheter for mange nye kundeopplevelser. 

Der det er store endringer, er det store muligheter. Vi skal være det byrået som er best på å skape og utnytte mulighetene i de endringene som skjer. Da må vi tenke nytt. 

EssenceMediacom er bygget for raske endringer.  Analyse og innsikt er i kjernen av det vi gjør. Innhold, data og teknologi er muliggjørere.  Byrået er bygget for både mennesker – og for algoritmer. Vi har en solid og bredt sammensatt kompetanse og en kultur for å teste og lære. I stor skala. Det er kun gjennom kontinuerlig utvikling og læring at vi kan klare å bryte barrierer og skape forretningsvekst for våre kunder». 

-Britt Skjeppestad, adm. Dir. i EssenceMediacom

Skroll til toppen