JOBBE HOS OSS?

Ønsker du deg en jobb i ett av landets største og mest kompetente fagmiljøer innen mediekjøp? Hos oss har du store utviklingsmuligheter og tilgang til fantastisk kommunikasjon- og mediekompetanse.

JOBBE HOS OSS?

Ønsker du deg en jobb i ett av landets største og mest kompetente fagmiljøer innen mediekjøp? Hos oss har du store utviklingsmuligheter og tilgang til fantastisk kommunikasjon- og mediekompetanse.

Alltid på jakt etter flinke folk!

Vi er levende opptatt av å på beste måte bistå våre kunder med å finne og attrahere de rette kandidatene
raskt og effektivt ved hjelp av engasjerende innhold relevant innsikt og smart bruk av data. Noe for deg?

Åpen søknad

Klikk her for å søke

Globale muligheter

Globale muligheter i Mediaplus

Vårt morselskap EssenceMediacom, har 8.000 ansatte over hele kloden. Her finnes mange muligheter i mange land! Se våre ledige stillinger i nettverket vårt her

Våre verdier og kultur

Våre verdier og kultur. Foto

I MediaPlus og i nettverket vi er en del av, jobber vi tett sammen hver dag. Vi er rause med å dele kompetanse, og er ikke redde for å diskutere fra ulike, faglige ståsteder. En god diskusjon bidrar til utvikling og innovasjon -det heier vi på. I tillegg sitter latteren løst -og vi har det gøy på jobb!

LES MER

Bli kjent med folk og fag

Hva vi tilbyr

Hos oss blir du en del av et lite mediebyrå i et stort system. Fordi vi er en del av noe større, er heldigvis alle strukturer og systemer knyttet til deg som medarbeider, på plass. Vi sitter integrert sammen med Essencemediacom i Kongen gate 6 i Oslo. GroupM sitter også i samme etasje.

PERSONALHÅNDBOK

Vi tilbyr våre ansatte ordninger og aktiviteter som er ment å bidra til økt arbeidsglede og motivasjon. I vår utfyllende og lett forklarlig personalhåndbok finner du blant annet informasjon om selskapet, våre interne regler og praksis, opplysninger om ansettelse, arbeidstid, lønn, personalytelser, sykdom, pensjons- og forsikringsordninger og mye mer.

SOSIALT

Vi er opptatt av å ha det gøy på jobb! Vi har flere arrangementer og jevnlige samlinger. Hvert år gjennomfører vi Kick-off i inn og utland.

KONKURRANSEDYKTIGE BETINGELSER

Vi ønsker at du er sikret både nå og i fremtiden. Så vi gir deg svært god pensjons- og forsikringsavtale, herunder privat helseforsikring. Videolege og selvhjelpsprogram for mental helse tilbys via appen Kry.

Dekket bredbånd hjemme med inntil 500,- kr hver måned.

Treningsstøtte samt 20% rabatt på SATS medlemskap.

UTSTYRET DU TRENGER

Hos oss har alle, uansett stilling utstyret de trenger for å få jobben gjort på en effektiv og god måte.

MODERNE ARBEIDSPLASS

Våre nyoppussede lokaler er romslige og med god takhøyde. På kontoret har vi flere soner for ulike typer arbeid. Vi tilbyr en fleksibel hverdag med gode muligheter for hjemmekontor noen dager i uken. Stor og fin kantine -med mat levert fra Furseth gruppen. I kantineordningen vår får du påfylt en viss sum på kortet hver måned.

KARRIERE

Vi er opptatt av din utvikling! Vi gir deg tilgang på interne og eksterne seminarer.

Skroll til toppen