Våre verdier og kultur

I MediaPlus og i nettverket vi er en del av, jobber vi tett sammen hver dag. Vi er rause med å dele kompetanse, og vi er ikke redde for å diskutere fra ulike, faglige ståsteder. En god diskusjon bidrar til utvikling og innovasjon -det heier vi på. I tillegg sitter latteren løst -og vi har det gøy på jobb! Medarbeiderundersøkelser gjennomføres jevnlig, slik at vi kan ta tak i utfordringer og justere der det er behov.

VÅRE VERDIER

  • Kompetanse: vi skal være best i klassen på smarte og effektive mediekjøp. Dette har vi mulighet til fordi vi er en del av et stort, globalt nettverk med stor investeringsvilje og de mest kompetente folkene
  • Levere kvalitet: vi strekker oss langt for alltid å levere topp service og kvalitet, slik kundene våre forventer 
  • Engasjerte: nysgjerrighet og entusiasme driver oss fremover i hverdagen, vi deler kunnskap og er rause med hverandre

VI BRYR OSS

I nettverket vårt har vi gode systemer for å kunne melde fra, anonymt, om hendelser eller oppførsel som ikke er grei. Vi jobber kontinuerlig for å ha et så raust og godt miljø som mulig, der mangfold, likestilling og en inkluderende kultur er beskrivende. Alle ansatte går årlig igjennom Code of conduct -for å minne oss selv på hvordan vi skal oppføre oss.

LOL & LAL -VÅRT INTERNE EVENT BYRÅ!

MediaPlus og EssenceMediacom teller til sammen ca. 85 personer -da er det klart at vi må ha vårt eget eventbyrå som sørger for at vi har hyggelige sommer- og julefester, reiser på Kick-off sammen og har små eventer når seire skal feires!

MENTAL HEALTH ALLY

A safe space
A listening ear
A trusted ally

Våre medarbeidere er våre viktigste ressurser. Vi ønsker å legge til rette for at alle har det bra i en hektisk og ofte krevende hverdag. Vi har derfor egne Mental Health Allies som er trent til å kunne gi sine kollegaer støtte, samt hjelpe den hvis de trenger profesjonell hjelp.

Mental health. Foto
Skroll til toppen