Vestland fylkeskommune har inngått samarbeid med oss!

/

Koronatider til tross, det konkurreres stadig om nye kunder på byråsiden. I høst gikk Vestland fylkeskommune (VLFK) ut med anbud på medietjenester, der stillingsannonsering ved siden av arbeidsgiverkommunikasjon vil være viktige kommunikasjonsoppgaver. Etter en omfattende pitch-prosess gikk MediaPlus helt til topps. 

Vestland fylkeskommune er ett av våre nye fylker fra januar i år, en sammenslåing av Hordaland og Sogn og Fjordane. Den nye fylkeskommunen teller nå nærmere 6.000 ansatte.  

VLFK var opptatt av å få dekket hele den nye fylkeskommunen sitt behov innenfor medierådgivning og mediekjøp. Leverandørs teknologiske tilnærming til oppdraget har vært en viktig faktor.  

I tilbakemeldingen vektlegger fylkeskommunen at MediaPlus skildret en faglig tilnærming til oppdraget på en svært god og oversiktlig måte, og har gjennom caseløsning bevist at de forstår fylkeskommunen sine behov godt. Videre har MediaPlus demonstrert en datadrevet og analytisk tilnærming til faget som bidrar til å øke verdien av innsikt, data og systemer. 

VLFK er en fantastisk kunde å vinne! Å kunne bidra til at VLFK blir en enda mer attraktiv arbeidsgiver, som tiltrekker seg de beste kandidatene, gjennom smart bruk av data og teknologi i kommunikasjonsarbeidet, gleder vi oss veldig til! -sier en entusiastisk byråansvarlig Cecilie Faye. 

Skroll til toppen