Vi søker Grafisk designer

Er du en erfaren og engasjert grafisk designer, med særlig interesse for hvordan arbeidsgiver skal tiltrekke seg riktige kandidater? MediaPlus trenger deg som vil være med og videreutvikle byrået, skape vekst og gode grafiske løsninger for våre kunder!

Kort om MediaPlus:
MediaPlus er et mediebyrå med spisskompetanse på effektiv og treffsikker stillingsannonsering, employer branding kommunikasjon og annonseproduksjon. MediaPlus er eiet av MediaCom og vi er en del av GroupM, som er en av verdens største internasjonale mediebyrågrupperinger. Vår misjon er å bistå våre kunder med å finne og attrahere de rette kandidatene raskt og effektivt ved hjelp av engasjerende innhold, relevant innsikt og smart bruk av data.

Om stillingen:
Som grafisk designer i MediaPlus har du ansvar for å utforme fengende annonser som engasjerer de riktige kandidatene for MediaPlus sine kunder. Mye av vår grafiske produksjon baserer seg på å følge kundenes visuelle profiler og retningslinjer. Utforming av poster på Facebook, Instagram og LinkedIn vil også være en del av hverdagen din. Vi jobber stadig oftere med employer branding kommunikasjon for våre kunder, i egne så vel som betalte kanaler. Som grafisk designer blir din oppgave å utforme arbeidsgiverkommunikasjon som virker!

En viktig oppgave vil være å bidra til økt vekst for MediaPlus. Du vil få en egen kundeportefølje med ansvar for å videreutvikle kundene dine, være en god rådgiver og skape god kundeinntjening samt sikre god kundetilfredshet.

Vi er derfor på jakt etter deg som trives med både rutine-produksjoner og nøyaktighet, krydret med mer kreative produksjoner, en dash kommersiell teft og med en ekstra interesse for utforming av employer branding kommunikasjon tilpasset ulike kanaler.

Kompetansekrav:

  • Utdannet innen visuell kommunikasjon/grafisk design. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • Svært gode norsk kunnskaper og en stødig tekstutformer
  • Dreven i Adobe InDesign, Photoshop og Illustrator
  • Kjennskap til Adobe After Effects og Premiere Pro
  • Erfaring med digital produksjon (html5, video o.l)
  • Erfaring med utforming av annonser og innhold tilpasset trykte, digitale og sosiale mediekanaler

Viktige egenskaper:

  • Nøyaktig, strukturert og effektiv – må kunne håndtere mange oppdrag med korte frister samtidig
  • Ha et godt øye for det visuelle og skrive tekster som fungerer og engasjerer
  • Du er nysgjerrig og oppdatert på trender innen for kommunikasjon generelt og arbeidsgiverkommunikasjon spesielt.
  • Høy servicegrad ligger i ryggmargen og du er naturlig løsningsorientert

Du vil bli en del av et lite byrå, hvor alle jobber tett og på tvers av kunder. Vi holder til i flotte  lokaler i Kongens gate 6 sammen med vårt moderbyrå Mediacom og resten av GroupM. Du vil derfor være tett på et av landets største fagmiljøer innen mediekjøp og ha tilgang til mange spennende fagseminarer og andre interne arrangementer. I tillegg tilbyr vi svært gode forsikrings- og pensjonsordninger, lunsj i en super kantine og herlig kaffe fra kaffebaren!

Søkere oppfordres til å innlede søknaden med å beskrive seg selv på maks 140 tegn. Vi ønsker også at du legger ved en portfolio, lenke til arbeid eller arbeidsprøve.

Stillingen er en fast 100% stilling, med oppstart snarest. Still gjerne spørsmål til Cecilie Faye for mer informasjon om stillingen.

Søknadsfrist: Snarest og senest 27. januar 2020.

Søk her!

Vi kaller inn til intervju fortløpende.