Vi søker allsidig kunderådgiver

MediaPlus er et lite og spesialisert mediebyrå i vekst, i en stor byrå-gruppering. Siste halvår har vi vunnet flere nye spennende kunder, og vi trenger nye krefter. Derfor er vi på utkikk etter en kunderådgiver som trives godt i en bred og mangfoldig stilling.

Like viktig som å drive kundeutvikling, mersalg og sikre godt fornøyde kunder, må du like å jobbe med nysalg og ta kontakt med potensielle kunder. Parallelt må du håndtere bestillinger og kampanjeplanlegging for eksisterende kunder. Det betyr at du både jobber med løpende oppdrag som kommer inn fra eksisterende kunder, samtidig som du skal ha tett og god dialog med kundene for å utvikle kunden og tenke vekst.  Vi ser et stort potensiale innenfor vår spesialisering, og trenger en som er med på å drive dette videre.

Gjennom din interesse for kommunikasjon generelt og arbeidsgiverkommunikasjon spesielt, brenner du for å gjøre stillingsannonser litt mer målrettet og relevante, og du ivrer etter å sette i gang employer branding aktiviteter sammen med kundene våre. Du håndterer løpende kampanjeoppdrag og vil samarbeide med relevante fagspesialister i vår gruppering.

Vi trenger en god kollega og lagspiller som er:

  • Uredd – en igangsetter som gjerne kontakt med nye kunder, åpne dører og ser muligheter
  • Nøyaktig, strukturert og effektiv – må kunne håndtere mange oppdrag med korte frister samtidig
  • Nysgjerrig, lærevillig og ikke redd for å ta i bruk nye verktøy
  • Naturlig løsningsorientert, og høy servicegrad ligger i ryggmargen

For å lykkes i denne rollen tror vi du:

  • Har erfaring med medieplanlegging og kommunikasjonsarbeid eller erfaring fra organisasjonsarbeid og rekrutteringsprosesser
  • Har salgserfaring
  • Har høyere utdannelse innfor kommunikasjon og markedsføring, men vi vet også betydningen og viktigheten av solid erfaring
  • Kommuniserer godt; snakker og skriver norsk flytende. Har du gode engelskkunnskaper i tillegg er det strålende
  • Er initiativrik, engasjert og nysgjerrig -og en skikkelig relasjonsbygger

Du vil bli en del av et lite byrå, hvor alle jobber tett og på tvers av kunder. Vi holder til i flotte lokaler i Kongens gate 6 sammen med vårt moderbyrå Mediacom og resten av GroupM. Du vil derfor være tett på et av landets største fagmiljøer innen mediekjøp og ha tilgang til mange spennende fagseminarer og andre interne arrangementer. I tillegg tilbyr vi svært gode forsikrings- og pensjonsordninger, lunsj i en super kantine og herlig kaffe i kaffebaren!

Stillingen er en fast 100% stilling, med oppstart snarest. Still gjerne spørsmål til Cecilie Faye tlf. 913 21 504 for mer informasjon om stillingen.

Søknadsfrist: Snarest og senest 27 januar 2021.

Fremdeles entusiastisk og interessert? Da ser vi frem til å motta din søknad!.

Søk her! 

Vi vil fortløpende kalle inn til intervju.