Vi er et mediebyrå med spisskompetanse på effektiv og treffsikker stillingsannonsering, employer branding kommunikasjon, forhandlerannonsering og annonseproduksjon.

Noe av hva vi gjør

Les mer
 • Rådgivning og strategi

  Hvor treffer du talentene du er på jakt etter? Hvilken medieadferd har de? Og hvordan fanger du oppmerksomheten til en 23-årig IT-ingeniør, eller en 50-årig revisor?
 • Design og produksjon

  Skreddersydd grafisk design skaper god og effektiv kommunikasjon -som gir deg riktig oppmerksomhet
 • Employer branding

  Hva gjør nettopp din virksomhet til en attraktiv arbeidsplass? Vi vet at en bedrifts merkestyrke har stor påvirkning på attraktivitet som arbeidsgiver. Vet du hvilken merkestyrke din virksomhet har i aktuelle målgrupper?

Bloggen

Les mer
 • Datoene du ikke kan gå glipp av!

  MediaComs-aktivitetshjul-2020-høst

  Vi legger ut påmelding til de forskjellige arrangementene fortløpende. Sett av datoene 15. oktober, 21. oktober og 28. oktober fra kl. 9:30-11:00.

 • Animasjon i bannerannonser: Høy effektivitet og god budskapsformidling.

  pc_01

  Mens tradisjonelle statiske bannere har muligheten til å øke merkevarekjennskap og kjøpsinteresse på egen hånd, kan det å tilføre animasjon til et banner løfte hele annonsen fra å være et godt produkt til å bli et supert produkt.

 • Titalls korona-bedrifter fikk gratis hjelp

  GroupM var tidlig ute med å tilby gratis rådgivning til bedrifter som ble rammet av koronakrisen. Responsen kom umiddelbart fra flere titalls bedrifter som ville diskutere mulige veier ut av krisen. – Det var deilig å få en bekreftelse på at vi ikke var helt på bærtur med det vi allerede driver med og. En […]